Het is weer mogelijk om bij ons een workshop te boeken

Workshops volgen kan op diverse manieren!!!

Geplande workshops Taartenkasteel:
In 2022 zullen nieuwe workshops gepland worden.

Voor aanmelden, stuur een email naar info@taartenkasteel.nl met uw NAW gegevens, telefoonnummer en datum workshop.

Workshop Drip cake en Ouder-kind drip cake
Tijdens deze workshop gaan wij een taart vullen en strak afsmeren met crème in de kleur naar keuze. Daarna wordt de drip gedaan met diverse kleuren drip en de taart gedecoreerd met allemaal lekkers zoals snoep, lolly’s , chocola, fruit en fondant.

Workshop Cookiecake
In deze nieuwe workshop gaan we van koekjes deeg eerst een vorm uitrollen en snijden, daarna gaan ze de oven in. Ondertussen maken we de crème in de gewenste kleur. Hiermee gaan we zodra de koek is afgekoeld de koek opspuiten. De beide lagen komen op elkaar te liggen en de bovenkant wordt mooi opgespoten en natuurlijk naar wens gedecoreerd.

Workshop Stapeltaart
Tijdens deze workshop gaan wij een taart vullen en strak afsmeren met crème in de kleur naar keuze. Bovenop komt een dummy taart. De beide lagen komen op elkaar te liggen en natuurlijk naar wens gedecoreerd.

Workshop Hollands gebak
Het volgende gebak komt aan bod:

  • Slagroomtaart
  • Hazelnootschuimgebak
  • Mokkaschnitt
  • Merengue schuimpjes

We maken verschillende vullingen en zorgen voor de bijpassende (chocolade) decoraties, nougatine en amandelschaafsel.

Bij alle workshops zorgen wij voor koffie/thee en iets lekkers en ga je naar huis met al het lekkers in een doos.

Voorwaarden workshops

Na inschrijving komt u op onze reserveringslijst en ontvangt u de betalingsgegevens. U heeft dan een week de tijd om te betalen, anders vervalt de inschrijving. Bij afmelding bij meer dan 14 dagen voor de workshop krijgt u het volledige bedrag retour. Bij afmelding van 13 tot 8 dagen voor de workshop, ontvangt u 50 % van het bedrag retour. Bij annulering 7 dagen of korter voor de workshop zijn wij genoodzaakt u het gehele bedrag in rekening te brengen in verband met gemaakte kosten.

 

 

Workshop taartenkasteel omgeving beuningen